Sexdocka är ett trevligt sällskap

Drömmer du om att ha en egen sexdocka. Det finns massor med sexleksaker på marknaden idag. Men vill man ha en mer verklighetstrogen relation till sin sexleksak får man skaffa sig en sexdocka. Sexdockan brukar associeras med den klassiska ”uppblåsbara Barbara” och denna uppblåsbara plasttjej har nästan blivit en ikon på nåt vis. Skillnaden idag är att det tillverkas sexdockor som är så lika människan i detalj. Dock kostar dessa lite mer men detaljerna är verkligen exakta. Vi har vi ett stort sortiment av sexdockor som passar alla, både killar och tjejer. Sexdockan är en rolig partner i sexlivet oavsett om man är ensam eller partner. Med fördel ställer sexdockan alltid upp när du känner för sex och ställer upp på allt samt är lätt att förvara och ta fram när du vill. Sexdockan är bara inte en onanileksak utan kan även användas som en tredje part i sängen, det är bara fantasin som sätter gränserna.

I vårt sortiment hittar du uppblåsbara lovedolls tillverkade i plast eller latex för en mer hudlik känsla och ett skönare glid. Materialen är ganska hållbara men tål inte skarpa kanter eller vassa föremål. De är lätta att rengöra. Vi har också vår exklusiva serie med mer avancerade sexdockor. Dessa är mycket verklighetstrogna och människoliknande. Oftast är de helgjutna i ett mjukt och skönt Loveclone-material. Detaljer som ansikte, händer, bröst, vagina är mer verklighetstrogna. Då de är i life size kan man klä dem i sexiga underkläder för nöjes skull.

Vissa av våra sexdockor tom stönar och skriker till när du kommer. Vill man satsa på en lyxigare sexdocka så höjer det känslan av äkthet och definitivt njutningen i akten. Våra kvinnliga sexdockor kommer alltid med en vagina men även ibland med en mun och anus samt vibrationskulor för ett mer intensivt samlag. Våra manliga sexdockor kommer med en penis och penetreringsvänligt anus. Vissa dockor har även en vibrerande penis.

De sexdockor som är uppblåsbara är lätta att förvara genom att släppa ut luften ur dom. När man sen vill använda de igen är det bara att blåsa upp. Vi rekommenderar alltid en pump för att blåsa upp sexdockorna med för att spara på krafterna till roligare saker. Kom ihåg att alltid tvätta av din sexdocka efter användning för att undvika infektioner. Detta gör man enkelt med en rengörings spray. Vi rekommenderar även glidmedel till alla sexdockor för bästa och naturtrogna effekt.

Synonymer till sexdocka: knulldocka, kärleksdocka, uppblåsbar barbara, lovedoll, real lovedoll, sexdoll

Vi rekommenderar följande sexdockor